Fidata is SKW gecertificeerd

Fidata VvE Beheer staat voor professioneel en transparant. Onze aanpak is onafhankelijk beoordeeld en getoetst door SKW Certificering. Als eerste beheerder in de provincie Flevoland heeft Fidata de SKW certificering behaald en daar zijn we trots op! 

SKW Certificering

Deze SKW certificering staat voor ‘Productcertificaat voor Beheerders van Verenigingen van Eigenaars’ en is ontwikkeld door de volgende belanghebbende partijen:

  • VvE Belang
  • Vereniging Eigen huis
  • Consen: brancheorganisatie van professionele beheerders van Verenigingen van Eigenaars
  • Aedes vereniging van woningcorporaties. 

De eisen en normen van deze certificering zijn vastgelegd in de Nationale beoordelingsrichtlijn 5016. Een beheerder, die na toetsing door SKW aan de eisen voldoet, ontvangt het certificaat. Het certificaat voor Beheerders van VvE’s waarborgt dat u met een goede, kwalitatief hoogstaande, beheerorganisatie te maken heeft. Na certificatie wordt de beheerder jaarlijks getoetst of er nog aan de normen voldaan wordt.