Coronavirus!!!

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus neemt Fidata diverse maatregelen. Graag informeer ik u hierover.

De medewerkers van Fidata werken vanuit huis, en nemen geen deel aan Algemene Ledenvergaderingen of andere bijeenkomsten met meerdere personen. Wel staat het medewerkers vrij om een-op-een ontmoetingen te hebben, waarbij uiteraard de aanbevelingen van het RIVM worden gerespecteerd. Dit houdt in dat we geen handen schudden, en minimaal 1,5 meter uit elkaar blijven.

Algemene Ledenvergaderingen zullen zoveel mogelijk digitaal worden gehouden. Dit houdt in dat leden van een VvE digitaal hun stem kunnen uitbrengen, via vergaderen.twinq.nl. U kunt hierover meer informatie krijgen van uw VvE beheerder.

Op kantoor zal maximaal één medewerker tegelijk aanwezig zijn voor sleutelbeheer en andere facilitaire zaken.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *