Home » VvE Beheer

VvE Beheer

Onze dienstverlening

Transparant, Bereikbaar en Betrouwbaar VvE Beheer houdt in:

  • Inzicht in financiën
  • Inzicht in onderhoudsmeldingen
  • Duidelijke communicatie

VvE beheer - Fidata

Inzicht in financiën

De administratie voeren wij in Twinq. Dit is een beheerpakket, speciaal ontwikkeld voor (en door) VvE beheerders. Door optimaal gebruik te maken van deze software kunnen wij u als eigenaar en bestuur(der) van de VvE goed inzicht geven in de volgende zaken

Wij hechten veel waarde aan transparantie, wij zorgen dan ook dat u als bestuur(der) mee kunt kijken in de administratie. Facturen scannen wij in zodat u die kunt accorderen, de kascommissie kan per kwartaal de facturen en afschriften controleren. Uiteraard verzorgen wij na het eindejaar een uitgebreid jaarverslag.

Bij aangaan van het contract houden wij u huidige onderhouds- en energiecontracten tegen het licht. Vaak valt hier veel op te besparen. Wij hebben bij meerdere VvE’s onze eigen beheervergoeding bespaard op lopende contracten.

Inzicht in onderhoudsmeldingen

Bij veel VvE’s gaat er een aanzienlijk deel van de begroting naar niet-gepland onderhoud. Oftewel klachtenonderhoud. Wij voeren deze meldingen in en zetten de opdracht uit aan (een bij voorkeur) lokale aannemer. Zodra de klacht is afgehandeld melden wij deze gereed via VvE totaal. Het is belangrijk om overzicht te houden van het type meldingen met het oog op de meerjarenonderhoudsplanning.

Duidelijke communicatie

Per e-mail infomeren wij u en de andere eigenaren zoveel mogelijk over lopende zaken. Zeker als er onderhoud of een liftkeuring plaatsvindt waar u als eigenaar last van kunt hebben kondigen wij dit per e-mail aan. Ook uitnodigingen voor vergaderingen, verzenden van notulen en dergelijke doen wij (waar mogelijk) per e-mail.

VvE beheer - Zilverparkkade Lelystad

Verschillende pakketten

Om u zo overzichtelijk mogelijk te laten zien wat Fidata kan betekenen voor u, hebben wij onze VvE beheer diensten onderverdeeld in pakketten. De pakketten zijn naar uw behoefte uit te breiden met additionele diensten. In tegenstelling tot veel andere beheerders werken wij niet met een vaste beheervergoeding per appartement, maar laten wij u in de offerte precies zien wat wij voor u doen, en hoeveel tijd dat kost. Op basis daarvan berekenen wij de beheervergoeding. Zo ziet u precies waar u voor betaalt, en betaalt u nooit teveel!

Wij bespreken graag uw wensen in een persoonlijk gesprek en doen u een VvE beheer offerte op maat, geheel vrijblijvend natuurlijk. Klik hier voor een overzicht van onze diensten en de meest gekozen pakketten.