Duurzaam Onderhoud

Het onderhouden van uw gebouw is de kerntaak van de VvE. Op korte termijn, door te zorgen dat de algemene ruimte en het glas schoon blijft, door onderhoud aan de deurdrangers zodat alles blijft functioneren, maar ook onderhoud op de lange termijn behoort tot die kerntaak.

In Ouderkerk aan de Amstel worden houten kozijnen vervangen voor kunststof met HR++ glas

Hoe zorgt u ervoor dat het gebouw over 30 jaar nog steeds een prettig huis is en men er graag woont. Hoe zorgt u voor behoud/-ontwikkeling van waarde? Doet u voldoende om het pand duurzaam te maken?

Fidata heeft ervaring duurzaam onderhoud. Al dan niet gefinancierd met een energiebespaarlening van het NEF kunnen wij u helpen met het opstellen van een plan, aanvragen van de lening, ondersteunen bij besluitvorming en toezien op de uitvoering van de werkzaamheden.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 0320 841 054 of info@fidata.nl