Home » Over Fidata

Over Fidata

Vanuit het midden van Nederland beheren wij VvE’s in Midden-Nederland. Binnen de denkbeeldige driehoek Amsterdam-Zwolle-Utrecht.  

Onze uitgangspunten zijn:

  • Vertrouwd
  • Transparant
  • Bereikbaar

Fidata

Fidata betekent ‘vertrouwd’ en ‘gegeven vertrouwen’. Dat is de basis van onze aanpak: vertrouwd met uw vastgoed! Vastgoedbeheer is onze passie. Wij verdiepen ons dan ook met plezier in het vastgoed dat wij beheren, willen er gevoel bij krijgen. Dit doen we door regelmatig de aan ons toevertrouwde panden te bezoeken. Zo raken wij bekend met uw vastgoed. Dit geeft ons de kans om proactief met oplossingen te komen voor besparingen op bijvoorbeeld energiegebied, en door het onderhoud op tijd uit te voeren voordat er extra herstelkosten gemaakt moeten worden.

Transparant

Fidata voert het beheer zo transparant mogelijk uit. Dat wil zeggen: geen verborgen kosten maar wel heldere, kostenloze offertes en een eerlijke en open kostenstructuur. 

 

Lokaal werken

Voor een vlotte en doelmatige afhandeling van de werkzaamheden die bij VvE beheer komen kijken, werken wij intensief samen met het bestuur van uw Vereniging. Wij houden de lijnen graag kort. Dit betekent in de praktijk dat we (het bestuur van) uw vereniging goed op de hoogte houden van de laatste stand van zaken.

Om tot een snel en goed resultaat te komen op verschillende gebieden, werkt Fidata zoveel mogelijk samen met zorgvuldig geselecteerde lokale bedrijven.

De voordelen hiervan zijn:

  • een vast kwaliteitsniveau
  • goede prijsafspraken
  • korte lijnen.

Uiteraard selecteren wij deze bedrijven in overleg met het bestuur en/of de betreffende commissies binnen uw VvE.