Over Fidata

Vanuit onze kantoren in Lelystad en Almere bedienen wij VvE’s in Midden-Nederland. Wij beheren VvE’s in onder meer Almere, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Zwolle.

Onze uitgangspunten zijn:

  • Vertrouwd
  • Transparant
  • Bereikbaar

 

Fidata

Fidata betekent ‘vertrouwd’ en ‘gegeven vertrouwen’. Dat is de basis van onze aanpak: vertrouwd met uw vastgoed! Vastgoedbeheer is onze passie. Wij verdiepen ons dan ook met plezier in het vastgoed dat wij beheren, willen er gevoel bij krijgen. Dit doen we door regelmatig de aan ons toevertrouwde panden te bezoeken. Zo raken wij bekend met uw vastgoed. Dit geeft ons de kans om proactief met oplossingen te komen voor besparingen op bijvoorbeeld energiegebied, en door het onderhoud op tijd uit te voeren voordat er extra herstelkosten gemaakt moeten worden.

SKW gecertificeerd

Door het SKW keurmerk weet u dat u te maken heeft met een deskundig, professioneel beheerder. Fidata is sinds 2018 SKW gecertificeerd.

Lokaal werken

Voor een vlotte en doelmatige afhandeling van de werkzaamheden die bij VvE beheer komen kijken, werken wij intensief samen met het bestuur van uw Vereniging. Wij houden de lijnen graag kort. Dit betekent in de praktijk dat we (het bestuur van) uw vereniging goed op de hoogte houden van de laatste stand van zaken.

Om tot een snel en goed resultaat te komen op verschillende gebieden, werkt Fidata zoveel mogelijk samen met zorgvuldig geselecteerde lokale bedrijven.

De voordelen hiervan zijn:

  • Een vast kwaliteitsniveau
  • Goede prijsafspraken
  • Korte lijnen

 

Uiteraard selecteren wij deze bedrijven in overleg met het bestuur en/of de betreffende commissies binnen uw VvE.